• MdB zvoleno nejoblíbenějším divadlem v ČR!

    Městské divadlo Brno zvolili diváci opět nejoblíbenějším divadlem v České republice!!! Portál i-divadlo.cz dnes zveřejnil výsledky ankety za rok 2013 a divadlo samotné i jeho umělci se opět umístili na předních příčkách: v kategorii Nejlepší ženský výkon zvítězila na celé čáře Svetlana Janotová, muzikál Flashdance zvolili diváci druhou nejoblíbenější inscenací (dle filtrace byl zvolen za nejlepší muzikálovou inscenaci vůbec), 5. místo v kategorii Nejlepší mužský výkon obsadil Vojtěch Blahuta (Podivný případ se psem), Stanislav Moša byl zvolen třetí nejvýznamnější divadelní osobností a v kategorii Umělecký počin obsadili 3. příčku Igor Barberić a Aneta Majerová za choreografii k Flashdance, následováni Andreou Kučerovou za její kostýmy k muzikálu Kočky. Blahopřejeme a děkujeme vám!!! Výsledky najdete na stránkách portálu i-divadlo.cz.

    20. 2. 2014

  • Předprodej na duben i Biskupský dvůr!

    O půlnoci z neděle 16. 2. na pondělí 17. 2. zahájíme předprodej vstupenek nejen na představení dubnová, ale také na červnová a červencová, hraná na Biskupském dvoře pod širým nebem! Program na duben najdete zde, o Biskupském dvoře se můžete dočíst více tady.

    13. 2. 2014

  • Podpora pro Činoherní studio v Ústí nad Labem

    Dovolujeme si Vás upozornit na akci, pořádanou hnutím „BIJTE na POPLACH“, která se uskuteční zítra, tj. v pátek 14. února 2014 v 16:00 hodin na náměstí Svobody na podporu našich kolegů z Činoherního studia v Ústí nad Labem. Podpořte Činoherní studio osobně či podpisem petice, kterou najdete na naší Činoherní i Hudební scéně.

    13. 2. 2014

  • Anketa portálu i-divadlo.cz

    Jako každý rok můžete také letos hlasovat v anketě internetového portálu i-divadlo.cz v deseti kategoriích (jako nejoblíbenější divadlo, nejlepší herecký výkon, propadák roku a další). Své hlasy můžete posílat již jen do této neděle 16. 2.! Hlasujte zde.

    10. 2. 2014

  • NetHovor se Svetlanou Janotovou

    Zajímá vás Svetlana Janotová? Chtěli byste jí položit zvídavý dotaz? V pondělí 17. února bude Svetlana odpovídat na vaše otázky v NetHovoru na doméně www.scena.cz. Posílat dotazy můžete již nyní zde.

    6. 2. 2014

  • Fotogalerie - Strýček Váňa

    V sobotu a v neděli bude mít na Činoherní scéně svoji premiéru inscenace Strýček Váňa. Fotografie z Čechovovi hry si můžete prohlédnout již nyní zde.

    5. 2. 2014

  • Křest knihy

    Dnes pokřtí Karel Šíp, Jitka Schneiderová a Michal Štefl knihu skladatele Zdenka Merty "Pražská svatba a jiné erotické povídky". V Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze v 17:00 hodin.

    5. 2. 2014

  • Zdenek Merta o české hymně

    Další text Zdenka Merty, tentokrát zamyšlení nad českou hymnou, si můžete přečíst na stránkách idnes.cz.

    4. 2. 2014

  • Mladý Frankenstein

    Vážení diváci, děkujeme vám za vaše pochopení i za účast, které jste projevili a projevujete v souvislosti s nevolností Karla Škarky během úterního představení Mladý Frankenstein. Pan Škarka je v pořádku a děkuje vám za vaši starost a přání brzkého uzdravení!

    30. 1. 2014

  • Soutěžte s námi!

    Vypisujeme první soutěž v letošním roce! Pokud správně zodpovíte otázku: "Na kolikátém místě se umístil muzikál Pokrevní bratři v divácké anketě Křídla 2011/2012?", získáte 50% slevu na vstupenky na tento magický a křehký muzikál, v termínech 25. 2. v 18:00, 26. 2. v 19:00 či 27. 2. v 18:00 hodin. Své odpovědi, zvolený termín a počet vstupenek zasílejte na: predprodej@mdb.cz.

    30. 1. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->