• Festival začíná!

    Nenechte si ujít zcela mimořádná představení mezinárodního festivalu Divadelní svět Brno. Vše, co v jeho rámci můžete vidět, najdete zde. A pro začátek si dáme Sen noci shakespearovské! Z důvodu špatné předpovědi počasí se však tato koláž neuskuteční na Špilberku, ale v Městském divadle Brno. Přijďte proto k nám!

    28. 5. 2011

  • Pozvánka na vernisáž

    Zveme Vás do Galerie Milana Zezuly v I. patře Činoherní scény, kde pořádáme vernisáž výstavy obrazů Marianny Petrů pod názvem Vrány, mosty a jiné. Výstava bude zahájena v 16.30 hod. a přístupná bude až do 30. června.

    18. 5. 2011

  • Fotogalerie nové inscenace

    Prohlédněte si fotografie z nové muzikálové komedie Kvítek z horrroru.

    17. 5. 2011

  • Happening Magická flétna

    2. a 3. června – Městské divadlo Brno. MAGICKÁ FLÉTNA. Režie Peter Brook. 14. květen – Zelný trh. MAGICKÁ FLÉTNA. Režie VY. Více se dozvíte zde.

    14. 5. 2011

  • Nenechte si ujít

    U příležitosti jubilea hudebního skladatele Zdenka Merty pořádáme speciální koncert nazvaný Mertoviny, na kterém vystoupí sólisté a orchestr MdB, Ars Brunensis Chorus i atraktivní hosté, které Z. Merta potkal ve svém bohatém uměleckém životě. Pobavte se s námi!

    8. 5. 2011

  • Obsazení inscenací v nové sezoně

    MdB zveřejňuje obsazení dvou inscenací nové sezony. Podívejte se zde: Mojžíš a Kráska a zvíře.

    3. 5. 2011

  • Jarní hudebně baletní matiné

    Po mimořádně úspěšném koncertu Orchestru MdB přicházíme znovu s projektem Jarní hudebně baletní matiné. Zaposlouchejte se do nádherných melodií Aarona Coplanda a Antonia Vivaldiho při zcela jedinečné příležitosti ve foyer Hudební scény MdB! Mimořádný koncert orchestru MdB pod vedením šéfdirigenta Ondřeje Tajovského a tanečního doprovodu baletu MdB v choreografii Simony Lepoldové slibuje úžasný zážitek. Program: Apalačské jaro (Balet pro Martu) a Čtvero ročních dob. Začátek v 11.00 hod. Vstupenky (120,- Kč) lze rezervovat na tel. čísle 533 316 347.

    1. 5. 2011

  • Jan Hudec ml. na světě

    Gratulujeme kolegům Vendule a Janovi Hudcovým, kterým se dnes narodil malý Honzík (3800 g a 51 cm)!

    17. 4. 2011

  • Fotogalerie nové inscenace

    Prohlédněte si fotografie z nové upírsko-gangsterské komedie Měsíční kámen.

    5. 4. 2011

  • Hledáme...

    Hledáme dobrovolníky na letošní SLAVNOST MASEK, která se uskuteční v pátek 3. 6. (příprava škrabošek /gumičky/, roznos škrabošek a líčení účastníků akce, prezentace některých loňských kostýmů… ). V případě zájmu kontaktujte produkci Slavnosti masek: Věra Kadlecová, kadlecova@divadelnisvet.cz.

    30. 3. 2011

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->