• Nová ročenka MdB

    V těchto dnech vychází nová ročenka Městského divadla Brno, kniha, která podrobně mapuje uplynulou sezonu 2009/2010. Je již patnáctou v pořadí a jako obvykle jí nechybí kritická pojednání jednotlivých premiér, rozhovor s držitelem Ceny Thálie Petrem Gazdíkem, či kalendárium. Vše je doplněno barevnými fotografiemi Jefa Kratochvila. K dostání v pokladnách MdB či našem e-shopu.

    16. 12. 2010

  • Nejpopulárnější tváře MdB

    Nenechte si 22. 12. ujít slavnostní vyhlášení divácké ankety Křídla, kde máte jedinečnou možnost potkat se se svými oblíbenými herci tak, jak je neznáte... Více se dozvíte zde.

    15. 12. 2010

  • Pozvánka na vernisáž

    Galerie Milana Zezuly v I. patře Činoherní scény zve na vernisáž výstavy obrazů studentů FaVU - ateliéru malířství II pod názvem Let´s Gaze, a to v 16.30 hod.

    15. 12. 2010

  • Fotogalerie nové inscenace

    Prohlédněte si fotografie z naší nové komedie Dobře rozehraná partie.

    11. 12. 2010

  • Premiéra skvostné komedie

    V režii Stano Slováka a hořkosladké komedii Dobře rozehraná partie se na jevišti potkávají herecké legendy: Ladislav Lakomý a Jaroslav Dufek. S neuvěřitelnou grácií sobě vlastní jim úžasně přihrává první dáma naší scény, paní Zdena Herfortová! Dnes v premiéře.

    11. 12. 2010

  • Mary Poppins v Avionu

    Přijďte se pobavit za Mary Poppins do Avionu! Kouzelné odpoledne s Městským divadlem Brno v pátek 10. 12. od 15 hodin! Vezměte i děti, které si mohou zasoutěžit a vyhrát spoustu zajímavých cen! A jako bonus: mimořádná nabídka posledních vstupenek na slavný muzikál přímo v nákupním centru!

    10. 12. 2010

  • Výherkyně fotosoutěže

    Z fotosoutěže o nejsympatičtější tvář Mary Poppins, kterou jsme zorganizovali společně s Avion Shopping Park, vzešly tři výherkyně: Johana Nevěřilová (1. místo), Markéta Šuráňová (2. místo) a Zuzana Zálešáková (3. pozice). Všechny jmenované získají dárkový balíček od MdB a Avion Shopping Park a absolutní vítězka vyhrála také večeři ve společnosti herce Dušana Vitázka. Gratulujeme!

    10. 12. 2010

  • Hledáme hráče na violu

    Městské divadlo Brno vypisuje konkurz do orchestru, a to na pozici hráč(ka) na violu. Více se dozvíte zde.

    10. 12. 2010

  • Premiéra St. Moši v Německu

    Na jeviště Německo-srbského lidového divadla v Budyšíně přivádí režisér St. Moša za pomoci scénografů Petra Hlouška a Jaroslava Milfajta a kostýmní návrhářky Andrey Kučerové hudební komedii Sugar - Někdo to rád horké. Dnes v premiéře.

    3. 12. 2010

  • Pod vánočním stromečkem divadelní zážitek

    Obdarujte své blízké dárkovou poukázkou na vstupenku/y do našeho divadla! Poukazy v hodnotě 500,- Kč k dostání v pokladně divadla.

    1. 12. 2010

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->