Album koled městských strážníků

Album koled městských strážníků

20. 11. 2020

Brno má unikátní hudební album s koledami, které nazpívali strážníci městské policie společně s umělci Petrem Gazdíkem a Alenou Antalovou!

Jedinečné vánoční album se na podzim zrodilo v Brně. Nazpívali ho strážníci a další zaměstnanci městské policie na podporu nemocných a postižených dětí. Koledy s nimi nahrávali i umělci z Městského divadla Brno, Alena Antalová a Petr Gazdík.

Na albu Křídla úsměvu zaznívá devět písní. Jsou to notoricky známé a výhradně české koledy. Záměrem bylo, aby si je mohl zazpívat úplně každý a aby posloužily třeba jako příjemná kulisa u štědrovečerní večeře. Nechybí tedy Narodil se Kristus Pán, Jak jsi krásné neviňátko ani Veselé vánoční hody.

CD má v sobě silně zakódován svůj brněnský původ. Kromě zpěvu jednadvaceti pracovníků městské policie a dvojice muzikálových herců ho k tomu předurčuje i fakt, že část nákladu míří k organizaci Velvet Smile, která řídí svoji činnost právě z Brna.Podporuje rodiny vážně nemocných a hendikepovaných dětí i oběti domácího násilí. Výtěžek pomůže hradit rehabilitace či zdravotní pomůcky.

CD bude možné zakoupit na pokladnách divadla, jakmile to bude možné. Můžete se také obrátit na ředitelku organizace Velvet Smile Věru Kadlecovou na čísle na  728 122 203  nebo na mailu vera.kadlecova@seznam.cz. Cena CD je  250,- Kč.

 

 

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->