Festival DOKOŘÁN

Festival DOKOŘÁN

28. 3. 2018

Vážení příznivci hudebního divadla, s radostí vám oznamujeme, že se po několikaleté pauze vracíme opět k pořádání festivalu Dokořán pro hudební divadlo.

 Mezi 9. a 13. červnem 2018 se vám tak pokusíme představit průřez tím nejzajímavějším, co se odehrává v oblasti hudebního divadla na českých i zahraničních jevištích. Tento výběr doplníme dvěma z našich úspěšných inscenací – Děsným pátkem a Představ si…, speciálním festivalovým vydáním oblíbeného cyklu Zdenek Merta u klavíru (10.6. Dvorana MdB - Pod vínem), koncerty skupin Golden Delicious (11.6. Dvorana MdB - Pod vínem) a Kabinet ( 9. 6. - Dvorana MdB - Pod vínem) a vystoupením Dušana Vitázka s jeho kapelou (12.6. Dvorana MdB - Pod vínem). Na  koncerty, konající se v prostoru Dvorany MdB se vstupenky neprodávají, vstup je volný. V případě špatného počasí se program přesouvá na zkušebnu MdB. 

Těšit se můžete na tyto inscenace : Kiss me, Kate - Východočeské divadlo Pardubice, Zhavranelí - Bratislavské bábkové divadlo (bude se uvádět v Divadle Radost), Rent - Městské divadlo Ljubljana, Slovinsko, Tajný deník Adriana Molea ve věku 13 a 3/4 - Divadlo v Dlouhé, Sweeney Todd - Ďábelský lazebník z Fleet Street - Divadlo J.K. Tyla Plzeň, V rytmu swingu buší srdce mé - Národní divadlo Praha, Báthoryčka - Těšínské divadlo.

Program najdete zde.

Předprodej vstupenek na festivalová představení bude zahájen 4. dubna 2018.

Zároveň upozorňujeme, že vzhledem k různým začátkům zahájení předprodeje akcí konaných v měsíci červnu (Biskupský dvůr od 7. 2. 2018, Festival Dokořán od 4. 4.2018 a inscenace na Činoherní a Hudební scéně od 16. 4.2018) neberte v potaz základní informační linku o zahájení předprodeje, kde musíme uvádět první z nich! Děkujeme za pochopení.

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->