Informace pro diváky, kteří nesplňují podmínky vstupu

Informace pro diváky, kteří nesplňují podmínky vstupu

6. 12. 2021

Milí diváci, všichni jsme byli postaveni před nelehkou situaci, která některým z Vás nyní může znemožnit vstup do divadel. Velmi si vážíme Vašich návštěv, a proto se snažíme si vzájemně vyjít vstříc. Níže Vám nabízíme varianty řešení, ale zároveň Vás prosíme: pokud patříte mezi ty, kteří nyní do divadla nemohou, řešte, prosím, problém co nejdříve, velmi nám tím ulehčíte naši také nelehkou situaci. Nyní tedy možnosti:

- Vaše vstupenky (pokud byly zakoupeny v pokladně MdB) Vám na témže místě vyměníme za Dárkové poukazy v hodnotě zakoupených vstupenek. Tyto poukazy máte možnost uplatnit celý rok a půl;

- můžete udělat radost věnováním vstupenek rodině, přátelům, kolegům apod. (akceptujeme i přenosnost v rámci věkových kategorií dospělý / student / senior);

- pokud jste vstupenky nakupovali on-line či na fakturu nebo Vám žádné z výše uvedených řešení nevyhovuje, poraďte se, prosím, s naším komerčním oddělením, a to každý všední den od 8.00 do 16.00 hod. buď osobně, nebo na tel. 533 316 352.

Současně Vás ale ještě jednou prosíme, abyste danou situaci, pokud je to možné, řešili s co největším časovým předstihem, nikoli až u našich večerních pokladen, ty bohužel těsně před daným představením nejsou schopny z časových důvodů stihnout vyřídit všechny žádosti.

Zároveň ještě jednou připomínáme, že případy, ve kterých se jedná o vrácení vstupenek zakoupených na fakturu, řeší pouze komerční oddělení, a to ve všední dny 8–16 hodin.

Děkujeme za pochopení!

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->