KŘÍDLA - Divácká anketa

KŘÍDLA - Divácká anketa

21. 11. 2016

Po celou divadelní sezónu mohou příznivci Městského divadla Brno hlasovat prostřednictvím anketních lístků zveřejňovaných v časopisu Dokořán (vydává MdB) či na internetových stránkách divadla pro svého nejoblíbenějšího herce, herečku, ale také režiséra, výtvarníka, hudebního skladatele i jednotlivou inscenaci.

Jeden z prosincových dnů pak v našem divadle už tradičně patří slavnostnímu vyhlašování výsledků divácké ankety, která nese název „Křídla“. Každý takový večer se nese ve slavnostním duchu, každý rok je jiný, neopakovatelný a doufejme, že pro vás, naše milé diváky a příznivce, nezapomenutelný. Večer nejen plný lesku, ale také mnohých překvapení a zajímavých zážitků, je oceněním hereckých výkonů v inscenacích uplynulé sezóny a ze strany herců naopak poděkováním za přízeň diváků. Neboť světla ramp jen pomyslně oddělují dva póly, které jsou součástí jednoho světa – světa divadla, k němuž patří neodmyslitelně herci na jevišti a vy, diváci v hledišti. 

 

  • Pro odeslání formuláře je nutné vyplnit všechny povinné položky, které jsou označeny hvězdičkou.
  • Platné jsou pouze ta hlasování, která obsahují jedinečnou e-mailovou adresu, každý hlasující má právo jediného hlasu.
  • Více hlasovacích formulářů se stejnou e-mailovou adresou bude vyřazeno ze sčítání!
  • Z vašich formulářů bude vylosován jeden šťastlivec, který se zúčastní (i s doprovodem) slavnostního večera 22. prosince 2016. Kontaktován bude ihned po losování, prostřednictvím své e-mailové adresy.

Konec soutěže je 30. listopadu 2016!

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->