Silvestr bude!

Silvestr bude!

9. 12. 2021

21. Silvestrparty s „exotickým přípitkem…“ Dva půlnoční přípitky v jednom Silvestru

Řadu našich činností prohání covidový syndrom potenciálních nebezpečí a tím také omezení. Ale správní světáci se umí s lecčím vypořádat. Potřebná opatření se musí ale dodržovat a obvyklá tradice v rámci možností udržovat… i v omezeném režimu.

Teď určitě také řešíte, co a jak bude na Silvestra. Tak my Vám pomůžeme najít správnou cestu jak ven z nejistoty, a přitom dodržet platná pravidla souboje člověka s covidem.

Chcete zažít něco extra? Pak si pořiďte vstupenky do Městského divadla Brno na 21. Silvestrparty, sice tak trochu virtuální, ale výjimečnou. Po skvělé komedii Světáci – s programem i o přestávce – se přeneseme časově na Seychely a na ostrov Mauricius. Ve stejném čase s místními obyvateli a přítomnými turisty (možná tam i momentálně pobývajícími přáteli) „odpálíme“ půlnočním přípitkem – ale v našem středoevropském čase 21.00 hodin – první minuty roku 2022 seychelsko-mauricijského času, a to jak se sluší a patří na tradice naší vyzrálé Silvestrparty. A čeká Vás i další překvapení.

A pozor! Do 22 hodin vše včas skončíme, abyste se v pohodě přesunuli a stíhali v domácím prostředí se svými blízkými půlnoční rituál vstupu do nového roku 2022 v originální „brněnské časomíře“. A k tomu Vás vybavíme před odchodem dárkovou taškou s kapkou perlivého alkoholu a hudebním cédéčkem z umělecké produkce MdB, abyste si správně užili první minuty a hodiny nadcházejícího roku.

Vážení, ale vážně – vše v plném souladu s předepsanými proticovidovými opatřeními, protože máme Vás a máme i sebe rádi…

Neváhejte a pořiďte si vstupenky na skvělé Světáky s půlnočním přípitkem na Seychelách nebo Mauriciu – za symbolickou cenu 1 122 Kč. To Vám nikdo a nikde nenabídne.

V případě, že jste si již dříve zakoupili vstupenky na celou Silvestrparty s původně avizovaným kompletním programem, bude Vás v nejbližších dnech kontaktovat komerční oddělení divadla a domluví se s Vámi na všem potřebném. Pokud by se tak nestalo do pátku 10. prosince 2021, neváhejte komerční oddělení kontaktovat sami, a to každý všední den od 8.00 do 16.00 hodin buď osobně, anebo na telefonním čísle 533 316 352 či na e-mailu komercni@mdb.cz.

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->