Slavnostní představení Lakomec

Slavnostní představení Lakomec

1. 4. 2019

V úterý 9. dubna 2019 v 9.00 h zahájíme předprodej vstupenek na slavnostní představení Lakomec k 70. narozeninám Bolka Polívky na Biskupském dvoře.

Při zakoupení vstupenky na toto slavnostní představení mají diváci jedinečnou možnost koupit si s mimořádnou slevou knihu "Bolek"  s vlastnoručním podpisem Boleslava Polívky.

Cena:

590,- Kč běžná vstupenka na slavnostní představení Lakomec

990,- Kč vstupenka na slavnostní představení Lakomec + kniha Bolek s vlastnoručním podpisem Boleslava Polívky*

* Tato mimořádná nabídka platí pouze při zakoupení vstupenky na slavnostní představení Lakomec, které se koná 16. 7. 2019. Všem divákům, kteří využijí akční nabídky a zakoupí si vstupenku na slavnostní představení Lakomec za cenu 990,- Kč (včetně knihy Bolek) bude kniha předána oproti vstupence při příchodu na slavnostní představení.

Kniha "Bolek"

Výpravná publikace „Bolek" vznikla při příležitosti sedmdesátých narozenin Boleslava Polívky, který patří k nejvýznamnějším žijícím osobnostem na poli kultury. O jeho herectví divadelním, filmovém a televizním vyšlo již několik knih, tato se pokouší představit „Bolka" spíše prostřednictvím jeho osobních vzpomínek na rodiče, blízké přátele, rodinu a lidi, které v běhu svého mimořádně činorodého života potkal. Na ty, které má rád a kteří ho něčím obohatili. Kniha nabízí osobní zpověď skvělého a svébytného herce, režiséra i dramatika, popisující v čase jeho život od dětství přes období studia až do současnosti.

Vzpomínky jsou doplněny o postřehy Polívkových blízkých přátel, kolegů herců, režisérů a všech, kteří mu byli anebo jsou blízcí.

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->