Vstupte s námi do Nového roku!

Vstupte s námi do Nového roku!

8. 12. 2015

Oslavte letos Silvestr v Městském divadle Brno! Ukončete starý rok s úsměvem a crazy komedií Červené komety.

Chcete zažít netradiční ukončení starého roku? Protančit silvestrovskou noc na divadelním jevišti? Ochutnat vynikající speciality nebo zazpívat si s cimbálem? To vše nabízí naše Silvestrparty, která začne crazy komedií Červené komety. Novinkou, která se objeví na jevišti Činoherní scény 19. prosince 2015. Tato komedie naladí zaručeně každého do skvělé nálady, která se prohloubí následným programem. 

A co jsme si přichystali? K tanci bude hrát Orchestr Městského divadla Brno a vy si zatančíte přímo na jevišti Činoherní scény. Milovníci folklóru si mohou zazpívat společně s cimbálovou muzikou Václava Kováříka. A po slavnostním půlnočním přípitku spustíme oldies diskotéku Jindry Eliáše. O občerstvení se postará firma Brixton Gastro, která připravila spoustu delikates a vy se můžete těšit na plné rautové stoly. 

Cena jedné vstupenky na naši Silvestr party je 2.516,-. Za ni získáte vstupenku na představení a místenku. Svůj stůl můžete mít jak ve foyeru Činoherní scény, tak přímo v hledišti, nebo v divadelním sklepě Nekonečno. 

Přijďte zkusit něco nového!  Vstupenky na šestnáctou SILVESTR PARTY jsou již nyní v prodeji a můžete si je zajistit zde

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->