• Pozvánka na vernisáž

    Nemáte program na dnešní odpoledne? Přijďte k nám do Galerie Milana Zezuly v 1. patře Činoherní scény, v 16:00 hodin začíná vernisáž výstavy Anny Sypěnové nazvané FAVU TIME.

    15. 10. 2014

  • Fotografie k inscenaci DUCH

    V naší fotogalerii naleznete fotografie z inscenace DUCH.

    15. 10. 2014

  • Noc na Karlštejně je zpět

    Pro ty, kterým unikla Noc na Karlštejně na Biskupském dvoře pod otevřeným nebem, máme dobrou zprávu - v prosinci ji pro vás nazkoušíme na jevišti Hudební scény! V roli Elišky se opět zaskví Hana Holišová, nově spolu s alternantkou Ivanou Vaňkovou.

    14. 10. 2014

  • Donaha! na Hudební scéně

    Abychom uspokojili obrovskou poptávku po bravurní komedii Donaha!, budou se naši herci od prosince svlékat na Hudební scéně, jejíž hlediště disponuje dvojnásobným počtem míst pro diváky. Předprodej zahájíme již dnes o půlnoci.

    14. 10. 2014

  • Zájezdy do Trutnova a Třebíče

    Bezprostředně po skončení oslav 10. výročí otevření Hudební scény vyráží většina našeho souboru na zájezdy. V Trutnově se mohou těšit na divácky oblíbenou komedii Donaha!. V Třebíči bude zase řádit tajemný Zorro.

    3. 10. 2014

  • Koncert na Divadelním dvoře

    Přijďte s námi oslavit 10. narozeniny Hudební scény! V sobotu 4. října pořádáme slavnostní koncert, na němž si připomeneme všech 48 titulů, které byly uvedeny v průběhu deseti let na této novodobé muzikálové scéně. Vystřídá se zde na 200 účinkujících! Slavte s námi na Divadelním dvoře MdB, kam bude koncert živě přenášen! Cena vstupenky na stání je 100,- Kč a každý k ní dostane milý dárek.

    30. 9. 2014

  • Divadelní svatba

    Blahopřejeme kolegovi Jakubu Uličníkovi, který dnes vstoupil do manželského svazku!

    27. 9. 2014

  • Křest tramvaje MdB na náměstí Svobody

    V pondělí 29. září ve 14.00 hod. pokřtíme na náměstí Svobody novou tramvaj Městského divadla. Těšit se můžete také na muzikálové melodie v podání našich herců. Přijďte s námi slavit!

    25. 9. 2014

  • Zahajovací zkouška

    Včera se poprvé sešli herci spolu s režisérem Mikolášem Tycem, aby zahájili práci na romantickém dramatu Princ Homburský. V hlavní roli se můžeme těšit na Lukáše Janotu.

    24. 9. 2014

  • Vstupenky na stání do Divadelní dvorany na přenos koncertu k 10. výročí otevření Hudební scény jsou již v prodeji!

    Dnes byl zahájen prodej vstupenek na venkovní přenos slavnostního koncertu k 10. výročí otevření Hudební scény 4. 10. 2014. Kdo chce zakusit atmosféru koncertu pod otevřeným nebem a nevadí mu lístky na stání, může si již nyní vstupenky zakoupit online na našich webových stránkách nebo na obvyklých prodejních místech.

    22. 9. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->