• Úspěšná premiéra

    Dnes sklidila za přítomnosti samotných autorů a význačných hostů z celé republiky světová premiéra muzikálu Don Juan zasloužené ovace. Přijďte se podívat na nejnovější český muzikál!

    17. 5. 2014

  • Rozhovor s Vašem Patejdlem

    V divadelním klubu vznikal rozhovor s jedním z autorů nejnovějšího tuzemského muzikálu Don Juan, který bude mít na naší Hudební scéně svoji premiéru již tuto sobotu! Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

    13. 5. 2014

  • 12. 5. zahajujeme prodej předplatného do MdB!

    V pondělí 12. května zahajujeme prodej našeho Sezónního předplatného a Předplatného pro pěkné podvečery!!! Zajistěte si své sedadlo na Hudební a Činoherní scéně! V příští sezóně zhlédnou naši abonenti čtyři muzikály, čtyři činohry a jednu hudební komedii klasiků českého divadelnictví. Ale také muzikály Flashdance, Mladý Frankenstein, komedii Dvojitá rezervace a křehký příběh Podivný případ se psem. Pořiďte sobě či svým blízkým jedinečné zážitky v Městském divadle!

    6. 5. 2014

  • Benefiční Koncert pro Krtka

    Dnešní večer na Hudební scéně patřil benefičnímu Koncertu pro Krtka a hostům Roberta Jíchy. Pro onkologicky nemocné děti se podařilo získat úžasných 182.400,- Kč!

    4. 5. 2014

  • Herci MdB pokřtí velbloudě

    1. května pokřtí naši herci Aleš Slanina a Andrea Březinová velbloudí slečnu Stellu, která se narodila před dvěma měsíci v brněnské Zoo. Křest proběhne ve 13 hodin, v rámci Dne přírodních věd.

    28. 4. 2014

  • Tři divadelní miminka!

    V pátek 25. 4. se narodila hercům Johaně Gazdíkové a Radkovi Hubovi dvojčátka Ondřej a Petr a v sobotu 26. 4. prožili svoji rodičovskou premiéru Michal Isteník a Mária Lalková, kteří přivedli na svět Matěje. Blahopřejeme!

    28. 4. 2014

  • Koncert pro Krtka + autogramiáda

    Benefiční Koncert pro Krtka se nezadržitelně blíží! Po jeho skončení si budete na autogramiádě dokonce moci doplnit sbírku podpisů svých miláčků - Dashy, Roberta Jíchy, Aleše Slaniny, Dušana Vitázka, Svetlany Janotové, Jany Musilové a Viktórie Matušovové! Výtěžek ze vstupného jde v plné výši na pomoc onkologicky nemocným dětem! Již 4. května 2014 na Hudební scéně MdB.

    24. 4. 2014

  • Zkoušíme Noc na Karlštejně

    Dnešním dnem zahájili herci pod vedením režiséra Igora Ondříčka práci na muzikálu Noc na Karlštejně, který bude mít svoji premiéru 22. června na Biskupském dvoře pod hvězdným nebem a petropavelskými věžemi.

    24. 4. 2014

  • Předprodej vstupenek

    Vážení, v těchto dnech lze na pokladnách MdB či na našich webových stránkách zakoupit vstupenky již na červnová i červencová představení!

    23. 4. 2014

  • Zdenek Merta a jeho povídková kniha Pražská svatba

    Zdenek Merta vydal v minulých dnech svoji knihu povídek Pražská svatba. Ti z vás, kteří by měli zájem si knihu koupit, nemusí chodit do knihkupectví. V prodeji je i u našich pultů s knihami ve foyeru obou divadel.

    9. 4. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->