• Zahajovací zkouška

    Dnes seznamuje na zkušebně režisér Petr Gazdík herce s novým muzikálem Don Juan, který uvedeme již 17. května ve světové premiéře!

    7. 4. 2014

  • Úspěšná premiéra na Hudební scéně

    Dnes večer jsme na Hudební scéně představili divákům Shakespearovu komedii Benátský kupec v hlavních rolích s Boleslavem Polívkou a Svetlanou Janotovou, v novém překladu Jiřího Joska a v režii Stanislava Moši.

    5. 4. 2014

  • Nová fotogalerie

    Již nyní můžete nahlédnout do zákulisí našeho nového představení Benátský kupec, které bude mít na Hudební scéně svoji premiéru již tuto sobotu. Prohlížejte zde.

    1. 4. 2014

  • Zorro přinesl Cenu Thálie

    Na udílení Cen Thálie za rok 2013 se tentokrát bohužel neprobojoval nikdo z našich herců, ovšem nominaci přinesly Monice Absolonové a Marku Holému (tomu dokonce i skleněnou vázu) muzikály Městského divadla Brno a režisérské vedení Petra Gazdíka v inscenacích Mary Poppins a Zorro. Blahopřejeme!

    31. 3. 2014

  • Slavnost masek hledá dobrovolníky

    JSTE FAJN, ZODPOVĚDNÍ A MÁTE RÁDI DIVADLO? PŘIJĎTE POMOCI NA SLAVNOST MASEK, která se bude konat v pátek 13. 6. 2014. Stejně jako v loňských ročnících vás chceme požádat o pomoc při pořádání brněnského karnevalu. Jednalo by se o líčení diváků, distribuci škrabošek, pomoc s cateringem a výzdobou, letos navíc i pomoc s řazením průvodů a organizací workshopů pro děti (malování škrabošek apod.), případně i doplnění maskovaných divadelních průvodů - pouze v případě potřeby. Zájemci hlaste se na: slavnostmasek@seznam.cz Napište svéjméno, věk, telefonní číslo a email.

    26. 3. 2014

  • Znovu přidané představení Bídníků

    Pro velký zájem o představení Bídníků jsme přidali další představení, které bude v pátek 30. května ve 14.00 h.

    25. 3. 2014

  • Výpadek platebních karet

    Vážení, dovolujeme si vás upozornit, že ve středu 26. března 2014 od 1:00 do 6:00 hod. ráno nebude možné provádět internetové platby kartou, a to z důvodu pravidelné údržby. Děkujeme za pochopení.

    24. 3. 2014

  • Nové obsazení muzikálu Don Juan

    Známe obsazení nového autorského muzikálu Don Juan! autorů Vašo Patejdla, Ivana Hubače, Eduarda Krečmara a Martina Hrdinky, který bude mít v Městském divadle Brno světovou premiéru již 17. května 2014 na Hudební scéně. V hlavní roli legendárního svůdce se diváci mohou těšit na Dušana Vitázka, dvojnásobného nositele Ceny Thálie, jako understudy tuto úlohu nastuduje Petr Gazdík, režisér inscenace. V dalších rolích uvidíme například Alenu Antalovou, Martina Havelku, Svetlanu Janotovou, Aleše Slaninu, Radku Coufalovou, Viktóriu Matušovovou a mnohé další. Více na našich webovkách zde.

    24. 3. 2014

  • Změna v programu

    Z technických důvodů nahrazujeme představení My Fair Lady (ze Zelňáku) na Biskupském dvoře muzikálem Noc na Karlštejně. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Případné dotazy zasílejte na: komercni@mdb.cz. Kompletní program naleznete zde.

    19. 3. 2014

  • Přidané představení Bídníků

    Protože se po zveřejnění informace o posledním uvedení oblíbeného muzikálu Bídníci strhla vlna velkého zájmu, máme pro Vás dobrou zprávu: přidáváme jedno představení a to v sobotu 31. května odpoledne ve 14.00 hod. Takže neváhejte a zajistěte si poslední vstupenky na pokladně divadla, online na našich stránkách nebo ve Student Agency.

    18. 3. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->