• Vernisáž v Galerii M. Zezuly

    Zveme Vás na vernisáž výstavy obrazů Stanislava Havlíka "Malování do čtverce". Začátek vernisáže je v 16.30 hodin. Výstava je dále přístupná vždy před a během představení ve foyeru Činoherní scény.

    10. 3. 2009

  • MdB na turné

    Od 5. do 11. března hraje MdB koncertní představení Fantasy Musical Gala v Německu a Rakousku. Od 3. do 13.3. pokračuje turné s muzikálem Evita po Německu, Švýcarsku a Rakousku.

    3. 3. 2009

  • Rendez-vous Marcely Vandrové s herci MdB

    Zveme Vás na výjimečné setkání známé rozhlasové moderátorky s hvězdami MdB, Radkou Coufalovou, Igorem Ondříčkem, Robertem Jíchou a Jiřím Machem, jejich písněmi a uměním, a to 26. února v 19 hodin v Divadle šansonu v prostorách Dělnického domu (Jamborova 65, Brno). Více informací naleznete zde.

    26. 2. 2009

  • Fotogalerie nové inscenace

    Prohlédněte si fotografie z nové inscenace - psychologického dramatu Kočka na rozpálené plechové střeše.

    25. 2. 2009

  • I-divadlo.cz zveřejnilo výsledky divácké ankety

    MdB se v ní stalo druhým "Nejoblíbenějším divadlem roku 2008" (první příčku obsadilo Divadlo v Dlouhé). V kategorii Nejlepší inscenace roku významného umístění dosáhla inscenace Hany Burešové Tři mušketýři, stejně tak Radka Coufalová za roli Denisy Flavigny (Mam´zelle Nitouche) v kategorii o nejlepší ženský herecký výkon. V žebříčcích se mezi celorepublikovou konkurencí v příslušných kategoriích objevily i nominace pro inscenace Mam´zelle Nitouche, Equus, Peklo či Charleyova teta. Dále Radka Coufalová s Hanou Holišovou za své výkony v rolích sester Paulových v Peklu, Michal Isteník za D´Artagnana a Pavla Vitázková za Madam de Winter v Mušketýrech, Igor Ondříček za Babberlyho v Charleyově tetě, Erik Pardus a Zdena Herfortová za inscenaci Vrátila se jednou v noci, Jan Apolenář za Sebastiana v Peklu, Vojtěch Blahuta či Viktor Skála za výkony v inscenaci Equus, Dušan Vitázek za Jánošíka. V kategorii Jiný umělecký počin ocenili diváci scénu a kostýmy ke Třem mušketýrům (David Marek a Samiha Maleh), výpravu k inscenaci Equus (Jan Dušek), kostýmy Romana Šolce k Mam´zelle Nitouche, choreografickou práci Leony Kvasnicové (Peklo), Zdenek Merta získal hlasy za hudbu k muzikálu Peklo. Festival Dokořán pro hudební divadlo se stal druhou nejlepší "akcí roku". Více informací o hlasování na i-divadlo.cz

    23. 2. 2009

  • Tisková konference

    U příležitosti uvedení hry T. Williamse Kočka na rozpálené plechové střeše organizujeme tiskovou konferenci v divadelním klubu. Začátek ve 14.30 hodin.

    19. 2. 2009

  • Fotogalerie nové inscenace

    Prohlédněte si fotografie z nové inscenace - muzikálu Les Misérables (Bídníci).

    10. 2. 2009

  • Výstava studentů FAVU

    Galerie Milana Zezuly zve 9. února na vernisáž výstavy studentů FAVU, ateliér Environment - Evy Jaroňové, Tomáše Javůrka, Aleny Kazatelové, Hanky Kubínové, Dariny Hlinkové, Jana Slámy, Hanky Oplatkové, Petra Schandla, Judity Matouškové, Pavly Motyčkové, Miroslavy Šulcové a Marty Fišerové. Vernisáž zahájí doc. MUDr. Vladimír Novotný, CSC. v 16.30 hod.

    9. 2. 2009

  • Tisková konference

    U příležitosti plánované premiéry muzikálu Bídníci organizujeme tiskovou konferenci v divadelním klubu. Začátek ve 14.30 hodin.

    5. 2. 2009

  • Obsazení muzikálu Evita

    MdB zveřejnilo dnes obsazení březnové premiéry muzikálu Evita.

    3. 2. 2009

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->