• V pátek 24.4. v 18.00 h záznam inscenace Nahá múza

    Pokračujeme s další inscenací našeho divadla online. Tentokrát to bude šansonový muzikál Nahá múza. Nenechte si ji ujít! Zároveň tím bude končit uvádění inscenace Mrtvé duše. Odkaz najdete zde.

    23. 4. 2020

  • Sezónní předplatné již v prodeji

    Od dnešního dne si mohou noví zájemci zakoupit předplatné na příští divadelní sezónu. Objednávku najdete zde.

    21. 4. 2020

  • Mrtvé duše dnes online

    Pokračujeme v uvádění záznamů našich inscenací. Dnes v 18.00 h bude uvedena slavná inscenace Hany Burešové Mrtvé duše v hlavní roli s Michalem Isteníkem. Zároveň s tím bude stažen záznam muzikálu Evangelium o Marii. Odkaz najdete zde.

    17. 4. 2020

  • Lakomec se stal nejsledovanějším záznamem na ČT Art

    Milí diváci a příznivci našeho divadla. S radostí se s vámi chceme v této neveselé době podělit o jednu krásnou zprávu. Záznam naší inscenace Lakomec, kterou Česká televize odvysílala v pondělí 13. dubna sledovalo 134 tisíc diváků a zařadil se tak mezi TOP záznamy divadel a stal se vůbec nejsledovanějším záznamem, který se vyráběl od vzniku ČT Art. Děkujeme!

    15. 4. 2020

  • Obsazení pohádky O statečném kováři

    Obsazení nové premiéry na Biskupském dvoře O statečném kováři je známo a najdete je zde.

    14. 4. 2020

  • Lakomec na ČT Art

    Užijte si mistrovské herectví Bolka Polívky, Aleny Antalové, Kristiana Pekara, Andrey Zelové či Michala Isteníka a dalších v inscenaci Lakomec, kterou natočila Česká televize a bude uvádět v pondělí 13. dubna 2020 ve 20.00 h na ČT Art.

    12. 4. 2020

  • Muzikál Evangelium o Marii dnes online

    Dnes v 18.00 h se můžete těšit na záznam muzikálu Evangelium o Marii. A Svět plný andělů zůstane na kanálu Youtube do příštího týdne. Krásné a pohodové velikonoční svátky přeje MdB! Odkaz najdete zde.

    10. 4. 2020

  • Svět plný andělů dnes online

    Milovníci muzikálů autorské dvojice Z. Merta - S. Moša si mohou připomenout jejich muzikál Svět plný andělů dnes online. Záznam inscenace z roku 2000 si budete moci vychutnat od dnešní 18.00 hodiny. Upozorňujeme, že záznamy jsou dostupné na webu pouze omezenou dobu. Odkaz najdete zde.

    8. 4. 2020

  • Informace pro předplatitele - neodehraná představení

    Vážení divadelní přátelé, věnujte prosím pozornost následující informaci.

    7. 4. 2020

  • Dubnový časopis Dokořán na webu

    Protože máme stále zavřenou pokladnu a není možné zakoupit náš časopis Dokořán, s radostí vám poskytneme možnost prohlédnout si jej již nyní na našem webu. Najdete jej zde.

    6. 4. 2020

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->