• Přidáváme DUCHa!

    Pro obrovský zájem přidáváme v dubnu odpolední představení muzikálu DUCH! Zajistěte si své vstupenky na 24. 4. ve 14.00 hodin již nyní!

    3. 3. 2016

  • Městské divadlo Brno je nejoblíbenějším v ČR – již posedmé!

    Díky vám, našim divákům, jsme již počtvrté v řadě a celkově posedmé nejoblíbenějším divadlem v České republice! Nezapomněli jste ani na naše inscenace jako Jméno a Ostrov pokladů, které se dělí o sedmou příčku, ani na naše herce a herečky - Markéta Sedláčková se umístila na 3., bronzové příčce, Aleš Slanina na šesté, Petr Štěpán na sedmé. A neopomněli jste ocenit ani členy realizačních týmů - 4. místo obsadila Veronika Hindle za své kostýmy k Letu snů LILI, nechybí ani scéna J. Milfajta a P. Hlouška k Ostrovu pokladů, Ch. Weyerse ke Skleněnému pokoji a další a další. Děkujeme vám za vaše hlasy, moc si toho vážíme!

    29. 2. 2016

  • Flashdance 15. 2. 2016

    Omlouváme se divákům, kteří byli na včerejším představení muzikálu Flashdance, jež muselo být z důvodu technické poruchy zrušeno, za vzniklé komplikace. Pro domluvu na dalším postupu prosím kontaktujte komerční oddělení: +420 533 316 352, komercni@mdb.cz. Děkujeme Vám za pochopení.

    16. 2. 2016

  • Měníme čas zahájení internetového předprodeje!

    Od 15. února 2016 bude internetový předprodej vstupenek na představení Městského divadla Brno spuštěn vždy až od 8.00 hodin, tedy současně s provozem centrální pokladny divadla. Snažíme se tak vyjít vstříc požadavkům našich diváků a také předejít komplikacím spojeným s prováděním systémové údržby, která probíhá právě v nočních hodinách. Věříme, že touto změnou, díky níž nebudete muset čekat na půlnoční hodinu, vám zajistíme ještě větší pohodlí při nákupu vašich vstupenek.

    13. 2. 2016

  • 60. narozeniny Stanislava Moši

    Dnes slaví své 60. narozeniny principál našeho divadla, režisér, dramatik a hlavně skvělý muž Stanislav Moša. K velkému počtu gratulantů se připojujeme i my a přejeme mu ještě mnoho sil, chuti a elánu do dalších let!

    12. 2. 2016

  • Křest piva

    Pokřtěte s námi zítra nové pivo a buďte mezi prvními, kdo tuto masopustní novinku ochutná! V úterý 9. února v 18.00 hodin narazí ředitel MdB Stanislav Moša a sládek a majitel pivovaru Petr Hauskrecht v restauraci Nekonečno "PH 14 Carni Vale", které bylo uvařeno ve spolupráci s naším divadlem v pivovaru Hauskrecht. Těšíme se na vás!

    8. 2. 2016

  • Výstava Kamila Mikela

    V pondělí 8. února v 16.00 h vás zveme do foyeru Činoherní scény na vernisáž výstavy Kamila Mikela s názvem Obrazy! Výstavu zahájí historik umění Martin Dvořák.

    5. 2. 2016

  • Výsledky GRAND Festivalu smíchu v Pardubicích!

    Komedie Jméno získala v Pardubicích hned tři ceny. Cenu studentské poroty, cennou diváckou trofej Komedie diváků 2015 a Alenka Antalová získala cenu za Nejlepší ženský herecký výkon festivalu. Blahopřejeme režisérovi Petru Gazdíkovi a všem hercům!

    2. 2. 2016

  • Havárie opravena

    Dnes 25. 1. 2016 hrajeme na Činoherní (Dokonalá svatba) i Hudební (TITANIC) scéně. Následky havárie se podařilo odstranit, přívod elektřiny je obnoven, nedochází tedy k žádným změnám v našem programu. Diváci, kteří jdou na dnešní představení a nemají vyzvednuté vstupenky, nechť se prosím dostaví do večerní pokladny, kde je budou pokladní dále instruovat. Dovolujeme si vás také upozornit, že z důvodu odstávky elektřiny může být teplota v hledišti nižší než obvykle. Rezervační systém bude zprovozněn dnes v noci. Děkujeme vám za pochopení!

    25. 1. 2016

  • Změna titulu v únoru!

    Z provozních důvodů nebudeme v sobotu 13. února hrát komedii Splašené nůžky, ale uvedeme příběh legendární vily Skleněný pokoj! Vstupenky zůstávají v platnosti, bližší informace dostanete v komerčním oddělení, tel. 533 316 352. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace, které vám mohou s touto změnou nastat.

    21. 1. 2016

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->