• Mary Poppins hostuje v pražském Divadle Hybernia

    Milovníci muzikálu Mary Poppins si mohou připomenout toto jedinečné představení v pražském Divadle Hybernia. Obnovenou premiéru budeme hrát v termínech, které najdete zde.

    6. 10. 2015

  • My Fair Lady (ze Zelňáku) oslavila třístou reprízu!

    V sobotu 3. října jsme oslavili již třístou reprízu oblíbeného diváckého titulu My Fair Lady (ze Zelňáku). Slavnostní večer byl posléze korunován losováním tří šťastných výherců z řad diváků, kteří si odnesli dárky, v podobě upomínkových předmětů MdB.

    5. 10. 2015

  • Mrtvé duše v Prostějově

    Dnes večer se diváci v Prostějově seznámí s naší inscenací Mrtvé duše. Představení hrajeme v Městském divadle v 19.00 h. Těšíme se na vaši návštěvu!

    30. 9. 2015

  • Slavnostní představení My Fair Lady a oslavy Zdeny Herfortové

    Rádi bychom vás pozvali na slavnostní představení třísté reprízy muzikálu My Fair Lady (ze Zelňáku), konané v sobotu 3. října 2015 v 18.00 h. O týden později společně s námi můžete oslavit kulatiny naší přední herečky Zdeny Herfortové. Její oslava, s názvem Vivat Zdena!, se odehraje v sobotu 10. října 2015 v 18.00 h!

    25. 9. 2015

  • Tenisový turnaj má své vítěze

    Uplynulý víkend byl ve znamení Tenisového turnaje divadelníků. Hlavní kategorii Král vyhrál Jirka Mach, druhý byl muzikant Václav Fila a třetí Viktor Skála. Kategorie Královny a Šašci ovládla Dana Herzowa. Ve čtyřhře dominoval Stanislav Moša s Leošem Vanžurou. Výherci byli odměněni krásnými cenami, zazpívali jim herečtí kolegové Viki Matušovová a Jan Brožek. A my se těšíme na další, již třináctý ročník!

    21. 9. 2015

  • Česká televize pořizuje záznam Mrtvých duší

    Ve dnech 24. a 25. září 2015 bude Česká televize pořizovat na Činoherní scéně záznam našeho představení Mrtvé duše.

    18. 9. 2015

  • Divadelní miminko

    S radostí oznamujeme, že se včera 16. září 2015 v ranních hodinách rozrostla rodina našeho dramaturga Jana Šotkovského o syna Huberta. Blahopřejeme!

    17. 9. 2015

  • Hlíva párty

    Ve čtvrtek 17. září od 16.00 h se můžete těšit na 1. ročník HLÍVA PÁRTY, která je pořádána restaurací Boulevard v prostorách terasy Divadelní dvorany. Ve spolupráci s firmou Hlívenka budou představeny jednotlivé produkty odborné i laické veřejnosti. V případě zájmu se můžete zaregistrovat na adrese party@hlivenka.cz a bude vám zaslána poukázka na uvítací menu zdarma. Pokud se nemůžete párty zúčastnit a máte radi houby, můžete navštívit stránky www.hlivenka.cz, kde lze objednat vždy čerstvou hlívu, žampiony, portobello nebo shiitake na váš stůl.

    17. 9. 2015

  • Přijďte fandit na Tenisový turnaj

    Dovolujeme si vás pozvat na víkendový Tenisový turnaj divadelníků, který se bude konat již podvanácté na tenisových kurtech v Lužánkách tuto sobotu a neděli 19. a 20. září. Přijďte se pobavit, podívat na své oblíbené herce, jak jim to jde na poli sportovním a hlavně přijďte fandit! V sobotu večer (cca v 19.30 h) vyhlásíme vítěze jednotlivých kategorií a také přijdou zazpívat Viki Matušovová s Janem Brožkem.

    15. 9. 2015

  • Předprodej na listopad

    Zahájení předprodeje na měsíc listopad očekávejte dnes 14.9.2015 o půlnoci. Programovou nabídku najdete zde.

    14. 9. 2015

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->