• Poslední premiéra sezóny

    Dnes odměnilo premiérové obecenstvo práci herců a realizačního týmu v čele s režisérem Igorem Ondříčkem nadšeným potleskem, na Biskupském dvoře jsme poprvé představili naši Noc na Karlštejně.

    22. 6. 2014

  • Vernisáž Jefa Kratochvila

    Dnes se v 18 hodin uskuteční v Městském kulturním středisku v Adamově vernisáž výstavy fotografií našeho dlouholetého kolegy Jefa Kratochvila, na které nebude chybět ani herec Lukáš Vlček. Výstava nazvaná "Divadelní svět" bude k vidění pouze do 25. června 2014.

    17. 6. 2014

  • Soutěžte s námi!

    Biskupský dvůr se blíží a my pro vás máme další soutěž! Pokud správně odpovíte, máte 50% slevu na představení Cyril a Metoděj ve dnech 27. a 28. června! Otázka zní: Kde se v Brně nachází Biskupský dvůr? a) na Priglu, b) mezi Zelným trhem a Kapucínským náměstím, c) na Špilberku, d) u konečné zastávky v Řečkovicích. Své odpovědi posílejte na predprodej@mdb.cz a připojte informaci o počtu požadovaných vstupenek a termínu představení, které chcete navštívit.

    16. 6. 2014

  • Předprodej na říjen

    O půlnoci z neděle 15. 6. na pondělí 16. 6. bude zahájen předprodej na říjnová představení. Zajistěte si svá místa např. na muzikál Duch, komedii Zkrocení zlé ženy, Donaha!, Charleyovu tetu a další! Program na říjen najdete zde.

    13. 6. 2014

  • Slavnost masek

    Dnes to vypukne! Připojte se k reji masek, který dnes ovládne centrum Brna! Slavnost masek začne od 15:00 na Moravském náměstí doprovodným odpoledním programem. Na své si přijdou děti i dospělí. V 18:00 vyrazí průvody masek na náměstí Svobody, kde bude program pokračovat. Všechny průvody se postupně představí divákům a předstoupí před porotu a slavnost vyvrcholí zvolením krále masek a následným koncertem.

    13. 6. 2014

  • Bídníci v Lednici

    Kdo se nestihl rozloučit s Bídníky na Hudební scéně, má ještě jednu šanci! 14. června odehrajeme koncertní verzi pod otevřeným nebem v zámecké zahradě v Lednici. Více informací najdete zde.

    11. 6. 2014

  • Obsazení muzikálu Duch

    Již dnes známe obsazení říjnové premiéry muzikálového hitu Duch. Najdete je zde.

    10. 6. 2014

  • Festival v plném proudu

    5. ročník mezinárodního festivalu Divadelní svět Brno je v plném proudu. Celý program i s odkazy na prodej vstupenek naleznete zde.

    9. 6. 2014

  • Divadelní miminko

    Dnešním dnem se stala naše choreografka Aneta Majerová hrdou maminkou! Blahopřejeme a vítáme na světě jejího syna Severína!

    7. 6. 2014

  • Vernisáž v MdB

    Na poslední vernisáži této sezóny vám v Galerii Milana Zezuly představíme projekt „Alef“ Galerie Kunke Kwasmann. Na výstavě nazvané „…mezi Nebem a Zemí“ budou prezentovány obrazy a informační studijní záznamy vycházející ze starobylých konceptů. Vernisáž výstavy se uskuteční dnes v 16:00 hodin v 1. patře Činoherní scény MdB a bude k vidění do 30. 6. 2014.

    4. 6. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->