• Vyrážíme na zájezd

    Dnes večer odjíždíme s inscenací Milana Kundery Jakub a jeho pán do Paříže, kde budeme hostovat ve čtvrtek 7. listopadu v Théatre de l'Alliance Francaise.

    5. 11. 2013

  • Zahajovací zkouška

    Dnes zahájil režisér Stano Slovák práci na komedii Dvojitá rezervace, kterou uvedeme v prosinci v hlavních rolích s Viktorem Skálou, Markétou Sedláčkovou, Petrem Štěpánem a Hanou Kováříkovou. To zas dostanou naše bránice zabrat!

    5. 11. 2013

  • Nalaďte si nás dnes v TV

    V pondělí 4. 11. ve 20:25 hod. vysílá ČT art záznam našeho politicko-satirického muzikálu Ptákoviny podle Aristofana.

    4. 11. 2013

  • Flashdance je sukcesem měsíce

    Divadelní noviny zvolily muzikál Flashdance za "sukces měsíce"! V novém čísle se můžeme v recenzi Lenky Šaldové například dočíst, že "...Perfektní řemeslnost, lehkost, s jakou se tu tančí, zpívá a pádí od situace k situaci - klobouk dolů. ... Svetlana Janotová vypadá uvolněně, jakoby spontánně hraje, fantasticky zpívá, fantasticky tančí..."

    1. 11. 2013

  • Hostující Praha

    Příští týden máme v MdB milé hosty. V pátek 8. 11. bude na Činoherní scéně hostovat pražské Divadlo v Dlouhé s inscenací vlámského dramatika Michela de Ghelderoda "Slečna Jairová", těšit se můžete např. na Miroslava Táborského, Jana Medunu, Lenku Velikou a další. Vstupenky je možné zakoupit v pokladnách MdB či zde.

    1. 11. 2013

  • V sobotu lámeme rekordy!

    V sobotu 26. října 2013 odehrajeme SEDM představení na ČTYŘ různých scénách ve TŘECH městech ve DVOU státech! To vše za JEDNO JEDINÉ divadlo, a sice Městské divadlo Brno! V Praze nás čekají dvě představení muzikálu Zorro, v Brně na Hudební scéně uvedeme odpoledne a večer Čarodějky z Eastwicku a na Činohře komedii Dokonalá svatba a v Bratislavě hostujeme s dvojákem Bídníků. Buďte při tom s námi!

    23. 10. 2013

  • Výpadek platebních karet

    Vážení, dovolujeme si vás upozornit, že zítra, tj. 23. 10. 2013 od 1:00 do 6:00 hod. ranní nebude možné provádět internetové platby kartou, a to z důvodu pravidelné údržby. Děkujeme za pochopení.

    22. 10. 2013

  • Hlasujte v anketě Křídla

    Ode dnešního dne lze hlasovat v divácké anketě Křídla 2012/2013 také prostřednictvím našich webových stránek. Hlasujte pro svého oblíbeného herce, herečku, inscenaci i tvůrčí umělecký počin! Formulář a potřebné informace naleznete zde.

    22. 10. 2013

  • 100. Škola a soutěž pro vás!

    V úterý 29. října pro vás hrajeme komedii Škola základ života již posté! A to jsme ji poprvé uvedli teprve před třemi lety! Choďte k nám dál, ať brzy pokoříme i dvoustovku :-) Jako poděkování za vaši přízeň jsme se rozhodli uspořádat pro vás další soutěž, tentokrát o zlevněné vstupenky na muzikál Zorro. Pokud správně zodpovíte soutěžní otázku: Který herec MdB trápí v roli češtináře Kolíska septimány procítěnou recitací o tom, že štěstí je muška jenom zlatá?, získáte vstupenky na muzikál Zorro za pouhých 250,- Kč! Své odpovědi zasílejte na adresu: predprodej@mdb.cz, uveďte také vámi vybraný termín a počet vstupenek.

    22. 10. 2013

  • Divadelní miminko

    V neděli 13. října se naší herecké kolegyni Evě Jedličkové narodila dcera Amálka, která se pyšní 51 cm a 3,7 kg. Blahopřejeme!

    15. 10. 2013

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->