• Tisková konference

    Na první tiskové konferenci v sezóně představuje novinářům režisér Stanislav Moša muzikál Flashdance, který uvedeme v evropské premiéře.

    17. 9. 2013

  • Přidáváme další abonentní skupinu!

    V souvislosti se zvýšenou poptávkou po našem předplatném přidáváme pro zájemce zcela novou abonentní skupinu. Nepropásněte šanci zajistit si svá stálá místa na Hudební i Činoherní scéně! Více zde.

    16. 9. 2013

  • Divadelní přírůstek

    O víkendu přišel na svět prvorozený syn naší kostýmní výtvarnice Elišky Ondráčkové. Gratulujeme a přejeme oběma pevné zdraví!

    16. 9. 2013

  • Pozvánka na Theatrum vinum

    V sobotu 14. září ožije Divadelní dvůr festivalem vína a gastronomie Theatrum vinum. Akce potrvá od 11:00 do 23:00 hodin a těšit se můžete na cimbálovou muziku, Zdeňka Junáka a jeho Vinařské romantiky, harmonikáře Antonína Adamce, písně z muzikálů v podání herců MdB a samozřejmě degustaci a povídání o víně. Vstupné zdarma. Více zde.

    10. 9. 2013

  • Pozvánka na vernisáž

    Srdečně vás zveme na dnešní vernisáž výstavy obrazů Martina Lasáka nazvanou Sopka ze mně, kterou v 16:30 hodin zahájí v Galerii Milana Zezuly ve foyeru Činoherní scény MdB Libor Jaroš.

    10. 9. 2013

  • Hrajeme již v 19:00!

    Dovolujeme si vás upozornit na změnu začátků večerních představení, které jme na základě vašich četných žádostí posunuli již na 19:00 hodin.

    9. 9. 2013

  • Rozloučení s Jiřím Tomkem

    Rozloučení s naším dlouholetým kolegou Jiřím Tomkem se uskuteční dnes 5. září 2013 v 11 hodin, a to v hledišti Činoherní scény Městského divadla Brno. Rakev bude za přítomnosti čestné stráže z řad umělců MdB vystavena na jevišti. Smuteční řeč pronesou a poctu Jiřímu Tomkovi vzdají nejbližší kolegové. Tento akt a také následný obřad v síni na Jihlavské ulici v Brně ve 14.45 hod. bude přístupný divadelní i nejširší veřejnosti.

    5. 9. 2013

  • Novinka - kabaretní večery na Činoherní scéně

    V souvislosti s obrovským zájmem o vstupenky na udělování diváckých cen Křídla jsme se rozhodli, že pro vás připravíme podobně vystavěné kabaretní večery! Již v září (13. a 14. 9. v 19:00 hodin) uvedeme první "dvojdíl", věnovaný dovoleným a moravskému vinobraní. Čekají vás 2 večery plné zábavných scének, filmových dotáček, tanečních a pěveckých vystoupení, bystré improvizace a hlavně hravosti a radosti. A stejně jako večery s Křídly budou i tato představení jedinečná a neopakovatelná, takže si je rozhodně nenechejte ujít! Výše vstupeného je 250,- Kč a lze na něj uplatnit také 33% slevu pro studenty, důchodce a držitele průkazů ZTP a ZTPP. Rezervujte zde.

    3. 9. 2013

  • Burčákobraní v MdB

    Srdečně vás zveme na Burčákobraní, které se uskuteční již tento víkend, tedy 30. srpna až 1. září, v prostorách Divadelního dvora. Hlavním cílem je nabídnout první, opravdu poctivý, kvalitní moravský burčák. Nebude chybět ani hudba (písně z muzikálu Kočky, cimbál, harmonika,...), kvalitní jídlo, filmy s vinařskou tematikou i zábava pro nejmenší. Více informací zde.

    29. 8. 2013

  • Divadelní svatba

    V sobotu 24. srpna si řekli své ano herci MdB Marta Prokopová a Michal Matěj. Přejeme mnoho štěstí do společného života!

    26. 8. 2013

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->