• Festival Divadelní svět se blíží!

    Čtvrtý ročník festivalu se zabývá tématem prolínání divadla a hudby a je dedikován umělci Jiřímu Suchému. Festival začíná již tento pátek 7. června představením Liška Bystrouška, které se bude hrát v přírodní scenérii Moravského náměstí, a končí pouliční Slavností masek 14. června. V osmi dnech vás čekají desítky jedinečných představení i bohatý doprovodný program. Více informací naleznete zde.

    3. 6. 2013

  • V sobotu přiletí Mary Poppins!

    Skákací hrad, simulátor býka, soutěže, hry, kuchařská show, vystoupení herců MdB a mnohé další - sobotní den dětí bude v Divadelním dvoře MdB skutečným zážitkem pro malé i velké. A těšit se můžete i na Mary Poppins Alenky Antalové a Berta Dušana Vitázka. Přijďte s celou rodinou! Již tuto sobotu 1. 6. od 11:00 hodin!

    29. 5. 2013

  • Nové dlaně v Chodníku slávy

    Přijďte tento pátek na Lidickou ulici! Chodník slávy Městského divadla Brno se rozšíří hned o pět barevných kachlů! Své dlaně do betonu otisknou herci Hana Holisová a Petr Stěpán, scénograf Jaroslav Milfajt, grafik Petr Hloušek a kostýmní návrhářka Andrea Kučerová. Nebude chybět ani křest CD Papežka a Divadelního dvora! Již tento pátek 24. 5. v 15 hodin.

    23. 5. 2013

  • Ocenění pro Stanislava Mošu

    Včera v Divadle Na zábradlí byl ředitel MdB Stanislav Moša oceněn divadelní, literární a audiovizuální agenturou Dilia za svoji celoživotní úspěšnou uměleckou činnost. Blahopřejeme!

    22. 5. 2013

  • Hrajeme pod otevřeným nebem!

    Stejně jako v předcházejících letech pro vás budeme hrát pod širým nebem v nádherném prostředí Biskupského dvora. Letos se můžete těšit na inscenace My Fair Lady (ze Zelňáku), Cikáni jdou do nebe, Koločava, loni nově uvedený Baron Trenck a ve světové premiéře představíme inscenaci Cyril a Metoděj autorské trojice Stano Slovák - Jan Šotkovský - Petr Štěpán. Vstupenky jsou již v prodeji!

    22. 5. 2013

  • Derniéra

    Dnes pro vás budeme naposledy vraždit na Hudební scéně. Gotický thriller Jméno růže v režii Petra Kracika má dnes svoji derniéru.

    21. 5. 2013

  • Pozvánka na vernisáž

    Zveme vás na vernisáž poslední výstavy letošní sezóny: "10 let malby" českého spisovatele, básníka a výtvarníka Ivana Matouška. Vernisáž se uskuteční v úterý 21. května 2013 v 16:30 hodin v Galerii Milana Zezuly ve foyeru Činoherní scény v 1. patře. Těšíme se na Vás!

    17. 5. 2013

  • Nová fotogalerie

    Na webové stránky jsme přidaly fotografie z muzikálové komedie Donaha!, která bude mít svoji premiéru již zítra! Více naleznete zde.

    16. 5. 2013

  • Prodej předplatného zahájen

    Udělejte si radost a kupte si Sezónní předplatné či Předplatné pro pěkné podvečery! Zajistěte si své stálé sedadlo, informace o divadelním dění a mnohé další za zvýhodněnou cenu! Své předplatné si můžete objednat zde.

    14. 5. 2013

  • Soutěž o nejlepší masku

    Letošní rok vyhlašuje Slavnost masek 2013 společně s Rádiem Krokodýl "Soutěž o nejlepší diváckou masku". Na vítěze čeká krásná divadelní cena a místo v porotě Slavnosti masek! Bližší informace naleznete zde.

    14. 5. 2013

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->