Předprodej na letní představení a srpen a září

Předprodej na letní představení a srpen a září

3. 6. 2020

Na našem webu najdete informace o plánovaných představeních Městského divadla Brno v letních měsících a zářijový program. Předprodej na všechna tato nová představení bude zahájen v pondělí 8. června 2020 v 8.00 h.

V červnu se můžete těšit na představení Lakomec 13. června v 18.00 a rozloučíme se s úspěšnou komedií Charleyova teta (15. - 17.6.). Na přelomu června a července si můžete vychutnat ještě skvělou komedii s Michalem Isteníkem Splašené nůžky ( 30.6. a 1.7.) Závěr našeho účinkování na Biskupském dvoře pak bude patřit čtyřem představením legendární komedie Bítls (12. - 15.7.), se kterou se tímto rozloučíme! Derniéra tohoto veleúspěšného muzikálu je plánována na 15. července.

Abychom stihli uvést všechna představení, které jsme nerealizovali v březnu a v dubnu, věnujte prosím pečlivou pozornost plánům v srpnu a v září. U náhradních představeních je vždy ve žlutém řádku napsáno, za které datum je toto představení nasazeno. Vstupenky z března a dubna budou na tato představení platit!  Programy na srpen a září  najdete zde a zde.

Zpět

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->